Afspraak maken

  We hebben afspraken met de meeste nederlandse zorgverzekeraars. In meeste gevallen wordt uw therapie dan ook rechtreeks vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

 

Per 1 januari geen contract meer met CZ, Nationale Nederlanden en OHRA 

Als praktijk hebben we besloten per 1 januari 2019 geen contract meer aan te gaan met OHRA, Nationale Nederlanden en CZ. Bent u verzekerd bij een van deze verzekeraars dan zal er voor u het een en ander veranderen. 
 

Wat verandert er dan per 1 januari? 

U ontvangt de factuur voor de behandeling rechtstreeks van ons en moet deze ook rechtstreeks aan ons betalen. De factuur van Arnhem West Fysio dient u vervolgens zelf in bij uw verzekering. Een groot deel van de behandeling zal waarschijnlijk vergoed worden door u verzekeraar (bekijk hiervoor de voorwaarden waaronder u verzekerd bent). 

Waarom doen we dit? 

Als praktijk willen we best mogelijke zorg bieden aan al onze patienten. We hebben met bovenstaande verzekeraars geen afspraken kunnen maken die die zorg voor heel 2019 zouden kunnen garanderen. Deze afspraken hebben geen betrekking op de kwaliteit van zorg. Wij kiezen nu voor deze constructie zodat we iedereen, onafhankelijk van waar u verzekerd bent, heel 2019 kunnen zien. 

 
We hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Maar benader ons gerust als u nog vragen heeft.

 

Lees hier alle informatie over fysiotherapie en verzekeren in 2019

 

Onderstande prijzen gelden wanneer u niet aanvullende verzekerd bent of wanneer de aantal  door uw polis vergoede behandelingen is overschreden. Voor deze limiet-overschrijdende behandelingen ontvangt u van ons een factuur.

 

(Sport)fysiotherapie

Intake en onderzoek                                                                        € 52,50

Behandeling fysiotherapie lang  (60 min.)                                   € 70 

Behandeling fysiotherapie  kort ( 30 min.)                                   € 35

Behandeling fysiotherapie aan huis of  een instelling                € 52,50