AWF team

Nina Radmilovic
Dorthe Schunselaar
Vinne Los
Zoran Radmilovic
1852 1991

Nina Radmilovic

Nina is een sportfysiotherapeute en heeft vanaf 2003 veel ervaring opgedaan in de topsport. Maar ook binnen de reguliere praktijk waar ze met name veel patiënten met schouderklachten behandelt.

Nina maakte jaren deel uit van het schoudernetwerk Nijmegen en is hierdoor zeer gespecialiseerd op het gebied van schouderklachten.  

In het verleden werkte zij als begeleider bij onder andere; eredivisie basketbal teams;  Ned. basketbal bond; Gymnastiek bond en Schaatsteam Worldstream Corendon.

specialist in

Schouderklachten Nekklachten
1717 1697

Dorthe Schunselaar

Dorthe is sinds 2002 fysiotherapeut en in 2009 afgestudeerd als Professional Master Manueeltherapeut aan de SOMT. Op diagnostisch vlak maar ook in de (post operatieve) revalidatie heeft ze veel ervaring op het gebied van schouderproblematiek.

Ze vindt het een uitdaging om middels klinisch redeneren de oorzaak en de herstel belemmerende factoren van de klacht in kaart te brengen om hieruit samen met haar patiënten te werken aan een effectief herstel.

Dorthe was onderdeel van het schoudernetwerk Apeldoorn en heeft hier intensief samengewerkt met orthopeden. Bij Arnhem West Fysio blijft ze streven naar nauwe samenwerking met medische specialisten.

Naast schouderklachten, behandelt ze ook wervelkolom-gerelateerde klachten en in het bijzonder de nek met vaak bijbehorende hoofdpijnklachten.

specialist in

manuele therapie schouder nek en hoofdpijn rug
2046 2070

Vinne Los

Vinne is in 2007 afgestudeerd en heeft na 4 jaar werken in de praktijk de stap gezet naar Ethiopië. Zijn liefde voor de duursport en Afrika kwam daar samen in de rol als fysiotherapeut van de Ethiopische hardlopers in dienst van Global Sports Communication. Als fysiotherpeut van het NN runningteam en schtaatsteam Worldstream Corendon ging hij naar verschillende Olympische spelen en Wk's.

Bij Arnhem West Fysio vond hij collega's met dezelfde visie  en behandelaanpak. Kijkend naar het functioneren van de hele keten als basis voor de behandeling van de verschillende klachten. Vinne heeft als specialiteit het behandelen van hardloop en wielren gerelateerde klachten, maar behandelt ook andere klachten in de beweegketen. Daarnaast is hij bedreven in  aanpassen van fietspositie in de vorm van Bikefits.

Specialist in

hardloopklachten Bikefitting wielrenklachten lage rug
1912 1927

Zoran Radmilovic

Heeft als sportfysiotherapeut uitgebreide ervaring in het begeleiden en behandelen van atleten en dansers. Sinds 2005 is hij verbonden aan diverse nationale topsportprogramma's, waaronder schaatsen, waterpolo, wielersport en atletiek.

Zijn expertise ligt op het gebied van functionele training, preventie en revalidatie, met een specifieke focus op de behandeling van rugklachten en problemen aan de onderste extremiteiten.

Zijn jarenlange ervaring in de topsport en dans heeft hij succesvol kunnen inzetten binnen onze praktijk, waardoor hij onze cliënten de best mogelijke zorg en behandeling kan bieden.

specialist in

preventieprogramma's voet dansklachten lage rug